Faktaa minusta

Olen Eeva-Leena Keskinen, 33-vuotias vapaa sielu Helsingistä. Syntyjäni olen turkulainen, mutta asunut välillä myös Jyväskylässä. Tällä hetkellä olen ”turha runkkari”, joka valmistelee ISM-graduaan Aalto yliopiston kauppakorkeakoulussa. Aiemmin olen opiskellut Turun yliopistossa ja Jyväskylän kauppakorkeakoulussa tilastotiedettä ja laskentatoimea.

Minua kiinnostavat lähes kaikki asiat, joista esimerkkeinä mainittakoon tieteet ja taiteet. Olen myös hyvin perso erilaisille elämyksille ja kulinaristisille houkutuksille. Seuraan valikoivasti ajankohtaisia uutisaiheita, tutkimustuloksia sekä teknologian kehitystä. Normeista poiketen en viihdy parisuhteessa enkä juurikaan välitä matkustelusta. En kuitenkaan ota stressiä kansakunnan uhkakuvista, kuten ilmastonmuutoksesta tai Trumpin koheltamisesta. Muihin ihmisyksilöihin pyrin suhtautumaan masennuskausien ulkopuolella avoimin mielin, vaikka viihdynkin pääsääntöisesti omissa oloissani.

Politiikkaan suhtaudun viihteellisesti ja asiakeskeisesti. En kannata edustuksellista demokratiaa ja puoluepolitiikkaa, jonka vuoksi haaveilen vaihtoehtoisista poliittisista järjestelmistä. Näistä asioista en silti väitä mitään tietäväni, niin kuin en oikein mistään muustakaan. Kunhan pohdiskelen ja kirjoittelen joutavia. Pidän itseäni kuitenkin hyvin liberaalina yksilönä ja arvioin mielenkiinnolla talouskehityksen mittareita.

Tavoitteitani loppuelämääni ajatellen ovat muun muassa onnellisuuden maksimoiminen (sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä), sosiaalisen riippumattomuuden saavuttaminen sekä itselleni merkityksellisten asioiden tekeminen. Pyrin myös suhtautumaan kriittisesti oman ajatteluni vinoumiin, tiedostamaan kapasiteettirajani, sekä hyväksymään ihmiskunnan keskuudessa vallitsevan tiedon puutteellisuuden. Uskon, että näillä pääsee jo pitkälle! Periaatteellisella tasolla välttelen suorituskeskeisyyttä, korkean elintason tavoittelua sekä ulkoisten motivaatiotekijöiden kierrettä.

Arkeni vietän elokuvia ja dokumentteja katsellen, erilaisia projekteja innovoiden, mielenkiintoisten ihmisten kanssa keskustellen sekä erilaisia pelejä pelaillen. Työt ja opinnot ovat minulle enemmänkin harrastus, joiden parissa vietän aikaa kun siltä tuntuu. Arvostan suunnattomasti vapaa-aikaa, joten onneksi kaikki aika on vapaa-aikaa. Osa siitä menee jonninjoutavia jorinoita kirjoitellessa.